torsdag 3 februari 2011

En intensiv vecka är snart slut

Min fjärde arbetsvecka lider mot sitt slut. Den har varit intensiv med rätt högt tempo. Jag är inte riktigt van vid det känner jag. Men jag lär väl komma in i det ganska snabbt. Jag har inget emot att ha mycket att göra, jag gillar när det händer lite, men jag klarar INTE av när det blir någon slags normaltillstånd. Sånt har jag haft för mycket av och jag vill INTE ge mig in i det igen. Det har jag lovat mig själv att låta bli.

Just nu sitter jag i soffan och känner mig rejält trött. Jag lär inte göra särskilt många knop mer idag. Jag sitter dock och funderar över morgondagens middag. Nåt smarrigt måste vi ju hitt´på när det är fredag. Just nu är jag inne på någon slags medelhavsmat. Maken nämnde baba ganoush förut i något helt annat sammanhang och nu är jag sjukt sugen på det. Synd att det är så långt tills imorgon, då lär jag väl ha glömt hur sugen jag var på det idag. Jag har också ett så himla gott recept på mozzarellagratäng med pesto och aubergine (den ser inte vacker ut, men är riktigt smarrig) och det skulle jag också kunna tänka mig. Dock är ju maken laktosintolerant och verkar vara riktigt känslig just nu (för hans piller som han kan ta innan han äter mjölkprodukter tycks inte fungera), och det är ju lite tokigt att göra en mozzarellagratäng utan mozzarella. :D Jag får nog fundera ut något annat. Någon som har något trevligt förslag? Det ska vara lakto-ovo-vegetariskt eller fisk/skaldjur och innehålla sådana mjölkprodukter som man kan byta ut mot laktosfria alternativ. (Vilka krav, va! :D )

2 kommentarer:

  1. Använd buffelmozzarella, den ar utan både laktos och mjolkprotein

    SvaraRadera
  2. Är det så, Anna? Men var hittar jag buffelmozzarella? I vanliga mataffären?

    SvaraRadera